Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان رضوی مطالعه‌ای در یکی از دانشگاه‌های بریتانیا نشان می‌دهد که بیش از نیمی از جوانان به‌طور روزانه اضطراب آب‌وهوا را تجربه می‌کنند به همین دلیل سازمان ملل خواستار اجباری‌ شدن آموزش آب‌وهوا در مدارس از سال ۲۰۲۵ برای تجهیز بهتر کودکان در مقابله با گرمایش جهانی در آینده است.

به نقل از ویفروم، اثرات تغییرات آب‌وهوایی همچنان در سراسر جهان دیده و احساس می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

موج گرمای شدید تابستان، سیل شدید و طوفان‌های مخرب روز به روز رایج‌تر می‌شوند. بسیاری بر این باورند که قرار دادن موضوعات مرتبط با تغییرات اقلیمی در برنامه‌های درسی مدارس به جوانان کمک می‌کند تا با واقعیت گرمایش جهانی از نظر عملی و روانی بهتر کنار بیایند.

نتایج مطالعه جهانی در سال گذشته نشان داد که اضطراب آب‌وهوا بر زندگی روزانه تقریبا نیمی از جوانان تأثیر می‌گذارد. این تحقیق بر اساس نظرسنجی از ۱۰ هزار جوان در ۱۰ کشور و توسط دانشگاه باث انگلیس انجام شد و مشخص کرد که ۷۵ درصد از پاسخ‌دهندگان معتقدند آینده ترسناک است.

نهادهای بین‌المللی خواستار تدریس مطالعات تغییر اقلیم در مدارس به عنوان بخش رسمی از برنامه‌های درسی هستند. سازمان ملل نیز می‌گوید که مطالعات تغییر اقلیم باید تا سال ۲۰۲۵ بخشی از آموزش در همه مدارس باشد.

مطالعه یونسکو برنامه‌های آموزشی حدود ۵۰ کشور را تجزیه و تحلیل کرد و نشان داد که بیش از نیمی از آنها هیچ اشاره‌ای به تغییرات آب‌وهوایی ندارند و تنها ۱۹ درصد به تنوع زیستی اشاره کردند.

اندیشکده آمریکایی بروکینگز استدلال می‌کند که آگاهی بیشتر از محیط زیست در مدارس به تغییراتی در رفتار مصرف‌کننده، با کاهش مصرف انرژی و اتلاف تبدیل می‌شود و این تاثیر بیشتری نسبت به سرمایه‌گذاری در انرژی‌های تجدیدپذیر مانند توربین‌های بادی و انرژی خورشیدی در تلاش برای رسیدن به صفر خالص کربن تا سال ۲۰۵۰ خواهد داشت.

باوجود توافق امضاکنندگان توافقنامه پاریس در سال ۲۰۱۵ برای بهبود آموزش در مورد تغییرات آب‌وهوا، تعداد اندکی از کشورها این تعهد را عملی کرده‌اند.

قانونی در ایتالیا در سال ۲۰۱۹ تصویب شد که این کشور را به اولین کشوری تبدیل کرد که مطالعات مرتبط با آب‌وهوا را در مدارس اجباری کرده است. همه مدارس دولتی موظفند حدود یک ساعت در هفته یا ۳۳ ساعت در سال را به مسائل مربوط به تغییرات آب‌وهوایی اختصاص دهند.

کامبوج تغییرات آب‌وهوایی را در یک برنامه درسی جدید و توسعه یافته علوم زمین برای دبیرستان‌های عالی ادغام کرده است که در سال ۲۰۲۰ معرفی شد. برخی کشورهای دیگر نیز در مسیری مشابه حرکت می‌کنند.

پارلمان آرژانتین قانون ملی آموزش جامع زیست محیطی را در سال ۲۰۲۱ تصویب کرد؛ این قانون ملزم به آموزش محیط زیست در مدارس در تمام سطوح سنی است.

موضوعات مربوط به تغییرات آب‌وهوایی در مدارس ابتدایی و متوسطه در انگلستان تدریس می‌شود. با این حال، دولت بریتانیا وعده داده است که تا سال ۲۰۲۳ «آموزش جهانی تغییرات آب‌وهوایی» را ارائه دهد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی مدارس تغییرات آب وهوایی تغییرات آب وهوایی تغییرات آب وهوا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۵۴۴۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقدیر از ۲۷۸۰ معلم شاهرودی/ برنامه هفته معلم مدرسه محور است

به گزارش خبرنگار مهر، سید محمد موسوی ظهر دوشنبه در نشست خبری با حضور خبرنگاران و اصحاب رسانه به میزبانی اداره آموزش و پرورش شاهرود ضمن بیان اینکه آینده جامعه در مدارس است، ابراز داشت: هرچه میزان پرسش‌گری و مطالبه‌گری و سلامت دانش آموزان بیشتر باشد آینده بهتری برای فردای این سرزمین رقم می‌خورد.

وی ضمن بیان اینکه برنامه‌های هفته معلم در دوازده عنوان مهم چیده شده است، افزود: بیشتر برنامه‌ها بر مدرسه محوری با همکاری مدیران و انجمن اولیا و مربیان خواهد بود.

تقدیر از معلمان جهادی

معاون مدیرکل آموزش و پرورش استان سمنان ضمن بیان اینکه دو هزار و ۸۷۰ معلم تقدیر معنوی می‌شوند، ابراز داشت: حضور در ۲۰۶ مدرسه دولتی و غیر دولتی و ۴۴ مهد کودک مجموعاً ۲۵۰ واحد آموزشی از دیگر برنامه‌های مهم هفته معلم است.

موسوی ضمن بیان اینکه ۱۰ تیم به مدت ۱۹ روز در مدارس برای تقدیر معلمان حضور خواهند داشت، تصریح کرد: زنگ سپاس معلم فردا در همه مدارس شهرستان نواخته خواهد شد.

وی ضمن بیان اینکه با همت سپاه و بسیج فرهنگیان ۲۵۰ معلم جهادی به عنوان نمونه تقدیر خواهند شد، افزود: ۴۵۰ معلم نیز به صورت ویژه در سالن البرز شرقی تقدیر می‌شوند.

عقب ماندگی در فضای آموزشی

رئیس اداره آموزش و پرورش شاهرود ضمن بیان اینکه شورای آموزش و پرورش با محوریت هفته معلم و فضای آموزشی برگزار می‌شود، ابراز داشت: متأسفانه طی چند سال اخیر تعداد مدارس دو شیفت دو برابر شده و این عقب ماندگی باید جبران شود.

موسوی ضمن بیان اینکه شورای فرهنگ عمومی با عنوان نقش دستگاه‌ها در ارج نهادن مقام معلم برگزار می‌شود، تصریح کرد: نمایشگاه مجازی خاطرات معلمان دیگر عنوان برنامه‌های این هفته که با وجود سه هزار و ۴۸۰ فرهنگی بازنشسته می‌توان از این موهبت به خوبی بهره برد.

وی افزود: برگزاری مسابقه با محوریت کتاب شهید مطهری و مسابقه خاطرات زندگی یک معلم از زبان فرزندان فرهنگی و پیاده روی فرهنگیان در جاده سلامتی تا اردوگاه شهید رجایی دیگر رویداد مهم هفته معلم را در بر دارد.

رئیس اداره آموزش و پرورش شاهرود اضافه کرد: غبارروبی مزار شهدا، دیدار با خانواده شهید موسوی با حضور مدیر کل و دیدار با امام جمعه شهرستان دیگر برنامه‌های هفته معلم هستند.

کد خبر 6092175

دیگر خبرها

  • ۱۴۳ طرح و پروژه آموزشی در استان بوشهر تامین اعتبار شد
  • معلمان در دیدار با رئیس‌جمهور از کدام مشکلات گفتند؟
  • کدام بانوان گیلانی نخستین مدارس دخترانه را تاسیس کردند؟
  • ۳۷۰۰ برنامه ویژه بزرگداشت هفته معلم در هرمزگان اجرا می‌شود
  • تدارک بیش از ۲۰ برنامه مختلف به مناسبت هفت معلم
  • ۱۵۰۰ نفر جذب آموزش و پرورش استان کرمانشاه شدند
  • وزیر آموزش و پرورش: جذب ۲۰ درصد معلمان کشور در دولت سیزدهم
  • ۷۱۰ آموزگار جدید از ماه مهر تدریس را در مدارس آذربایجان‌غربی آغاز می‌کنند
  • جذب ۲۰ درصد معلمان کشور در دولت سیزدهم
  • تقدیر از ۲۷۸۰ معلم شاهرودی/ برنامه هفته معلم مدرسه محور است