Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، چین در المپیک پکن سال ۲۰۰۸ با دستکاری ابرهای باران‌زا و جلوگیری از وقوع بارش، مطلوب‌ترین هوا را برای مسابقات فراهم کرد. این تجربه موفق زمینه‌ساز طرح و اجرای برنامه‌های اصلاح آب‌وهوا در این کشور شد به طوری که اکنون اعلام کرده تا سال ۲۰۳۵ از نظر عملیاتی، فناوری و خدمات در سطح پیشرفته جهانی قرار خواهد گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گذشته از اینکه دستکاری سیستم طبیعی آب‌وهوا چه موانع و مشکلات جدیدی در پی خواهد داشت، هم‌اکنون نیز بشر دچار معظلات ناشی از زندگی صنعتی در شهرهای شلوغی که با هموار کردن تپه‌ها و ساخت برج‌ها، اقلیم و کوریدورهای جابجایی هوا را مختل کرده‌اند است.

آی ای نوشت، سیستم قدرتمند اصلاح هوای چین مساحتی فراتر از ۵.۵ میلیون کیلومتر مربع (حدود سه برابر مساحت ایران) را با باران مصنوعی و همچنین حدود ۱۴۳ میلیون هکتار را با ریزش تگرگ مدیریت خواهد کرد.

این کشور با دستیابی به موفقیت در تحقیقات بنیادی و تحقیق و توسعه در فناوری‌های کلیدی، پیشرفت‌های مداوم در مدرن‌سازی و خدمات تصفیه، رشد چشمگیر در پیشگیری جامع در برابر خطرات ایمنی و بهینه‌سازی سیستم‌های زیست محیطی، تا سال ۲۰۲۵ یک سیستم اصلاح آب‌وهوای پیشرفته خواهد داشت.

چین در نظر دارد ضمن برنامه اصلاح آب‌وهوای خود، پشتیبان‌گیری و خدمات خود را در زمینه‌های کلیدی تشدید کند: برآورد بلایایی مانند خشکسالی و تگرگ، منطقه‌بندی مربوط به آن به خصوص در مناطق صنعتی و کشاورزی، برنامه‌هایی برای مناطق نیاز به حفاظت و ترمیم زیست‌محیطی و واکنش‌های اضطراری عمده به مقابله با حوادثی مانند آتش‌سوزی در جنگل‌ها یا چمنزارها و درجه حرارت بالای غیرمعمول یا خشکسالی.

از اینکه نتیجه نهایی این آزمایشات چه خواهد شد، برآوردی منتشر نشده است اما این اولین بار نیست که مداخلات چینی در تغییر آب‌وهوا خبرساز می‌شود.

در المپیک ۲۰۰۸ پکن نیز از هسته یخی برای کاهش بارندگی در بازی‌های فضای باز استفاده شد تا المپیک در آب‌وهوای مطبوع برگزار شود.

بارورسازی ابر فرایندی است که سعی در تغییر میزان و نوع بارش ناشی از ابرها دارد. این کار با پخش مواد خاصی در هوا انجام می شود که به عنوان کندانسور ابرها عمل می‌کنند. این مواد که با نام هسته یخی شناخته می‌شوند، فرایندهای میکروفیزیکی درون ابر را تغییر می‌دهند. نتیجه نهایی به شکل قطرات باران یا پوسته‌های یخی از ابرها می‌بارد.

۲۱ شهر بحرانی | آلودگی هوا کشنده‌تر از ویروس کروناست کد خبر 577517 برچسب‌ها طراحی پایدار آلودگی هوا آب و هوا - ایران آب و هوا - آلودگی آب و هوا - اقلیم

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: طراحی پایدار آلودگی هوا آب و هوا ایران آب و هوا آلودگی آب و هوا اقلیم آب و هوا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۶۵۰۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش: با این راهکار ساده دمای گوشی خود را پایین بیاورید!

ایتنا - کارشناسان می‌گوید در صورت داغ شدن بیش از حد گوشی، نباید از آن استفاده کرد زیرا احتمال آتش گرفتن یا حتی انفجار آن وجود دارد. اما چگونه می‌توان در مدت زمانی اندک دمای گوشی را کاهش داد؟
افزایش شدید دمای تلفن‌های همراه هوشمند می‌تواند عواقب جبران ناپذیری به همراه داشته باشد. استفاده طولانی مدت، اجرای نرم‌افزارها یا بازی‌های سنگین، شارژ کردن مداوم دستگاه و حتی قرار گرفتن در معرض نور مستقیم آفتاب از جمله عواملی هستند که می‌توانند منجر به افزایش دمای گوشی شوند.

کارشناسان می‌گویند اگر گوشی بیش از حد داغ شود و کاربر متوجه این موضوع نشود، امکان آتش گرفتن یا حتی انفجار باتری آن وجود خواهد داشت.

افزایش طولانی مدت دمای گوشی می‌تواند به قطعات سخت‌افزاری از جمله پردازنده، باتری و سایر اجزای حساس آسیب جدی وارد کند. در شرایط بحرانی، حتی احتمال ترکیدن یا آتش گرفتن باتری گوشی وجود دارد.

براساس توصیه‌های کارشناسان، کاربران باید برای پیشگیری از درگیر شدن بیش از حد پردازنده، نرم‌افزارهای آنتی‌ویروس را ببندند، گوشی را هنگام اجرای کارهای سنگین از قاب محافظ دربیاورند، و حین شارژ گوشی را به شبکه‌های بی‌سیم یا بلوتوث متصل نکنند.

آنها همچنین توصیه می‌کنند برای شارژ کردن باتری، از شارژرهای اصلی و استاندارد شرکت سازنده گوشی استفاده شود و از محصولات ارزان‌قیمت شرکت‌های ناشناخته که استانداردهای لازم را ندارند، پرهیز شود.

شارژ کردن باتری در بازه ۲۰ تا ۸۰ درصد، بهترین راه برای جلوگیری از گرم شدن گوشی است. در این بازه که بازه سلامت باتری نامیده می‌شود، باتری گرمای کمتری تولید می‌کند.

همچنین توصیه می‌شود کاربران از به‌روزرسانی گوشی‌های خود غافل نشوند، زیرا بسیاری از این به‌روزرسانی‌ها با هدف رفع ایرادات گرمایی دستگاه ارائه می‌شوند.

در نهایت کارشناسان تأکید می‌کنند اگر با وجود رعایت تمام نکات، گوشی همچنان بیش از حد داغ می‌شود، کاربر باید فورا آن را خاموش کرده و از بکارگیری آن خودداری کند تا از وقوع حوادث ناگوار جلوگیری شود.

دیگر خبرها

  • برگزاری نشست پیگیری اجرای مهمترین طرح‌های ریلی کشور
  • چالش‌ها و راهکار‌های مشارکت سیاسی آگاهانه
  • آب می‌تواند بدون حرارت و فقط با نور تبخیر شود
  • آموزش: با این راهکار ساده دمای گوشی خود را پایین بیاورید!
  • دستکاری بارشها فاقد مستندات علمی است
  • آموزش‌های مهارتی راهکار رفع بیکاری است
  • هشدار به ایرانی‌ها؛ بد‌افزار خطرناک PlugX در حال نفوذ به کامپیوترها است
  • راهکار های سند تحول قضایی برای تحقق فصل خصومت
  • آلودگی هوا باعث تشدید بیماری‌های زمینه‌ای می‌شود
  • راهکار ساده برای کمک به رژیم‌تان؛ نوشیدن آب داغ چگونه باعث کاهش وزن می‌شود؟